Adam:

Aquest projecte crec que pot servir per aprendre moltes coses sobre el que ha passat abans que nosaltres n’esquéssim, S’ha m’ha fet una mica llarg perquè els projectes llargs no m’agraden personalment però és una opino que pot canviar depèn de la persona.

Otger:

El que he après d’aquest projecte ha sigut a adaptar-me en un projecte de llarg termini amb un grup on hi havia dues persones amb qui no hi parlava molt i els he pogut conèixer millor. També m’ha agradat perquè he après coses sobre la infància i adolescència dels meus avis. Si pogués millorar alguna cosa seria una mica més de formació a l’hora de fer la pàgina web perquè així el producte final seria encara millor.

Roger:

El projecte treballat m’ha anat bé per obrir la ment, ja que no havia creat mai una pàgina web d’aquest estil. A més, no tenia experiència en fer una recerca de “llarga duració” com aquest. Opino que aquesta activitat m’ha servit molt per formar-me sobre les recerques i per poder-les realitzar amb més eficàcia de cara a futur. Subjectivament parlant, l’activitat que m’ha agradat més ha sigut l’entrevista als avis perquè, a part de tenir una mica més de coneixement sobre ells i ser encara més propers, has pogut tenir una idea més clara sobre el que la gent va viure en aquells temps. Per altra banda, si hagués de recalcar la cosa que menys m’ha agradat – encara que no m’ha desagradat – seria el procés de creació del web. Jo soc de les persones que no es porten molt bé amb aquests temes. A més, el fet d’haver d’aprendre com crear aquesta pàgina, m’ha pres temps que m’hauria agradat invertir en la recerca d’informació.

Toni:

Amb aquest projecte he pogut aprendre moltes coses sobre les quatre revolucions industrials, hi havia moltes coses que no sabia que havien passat just en els moments d’aquests canvis. Fer servir una nova pàgina com aquesta m’ha servit molt perquè he descobert noves eines digitals per poder fer servir i també ha tingut les seves complicacions a l’hora de fer-la manejar. No ha sigut gens fàcil, ni per mi, ni pel meu grup, arribar a aconseguir aquest resultat tan fantàstic. El principi va ser difícil començar a treballar i fer el què tocava, ja que no teníem motivació per la pàgina que havíem de treballar, però el final, hem obtingut el resultat espera’t.